Politica de Confidențialitate

1. utilizarea conținutului site-ului

site-ul își rezervă dreptul de a interpreta conținutul acestui site și conținutul acestui site numai pentru uzul dumneavoastră personal. conținutul conținut în drepturile de autor și alte notificări de proprietate, ar trebui să fiți respectat și o copie va fi păstrată. dacă conținutul site-ului fără declarația corectă, nu înseamnă că site-ul nu are drepturi, nu înseamnă că site-ul nu își revendică drepturi și ar trebui să respectați principiul bunei-credințe și interesele legitime ale conținutului pentru utilizare legitimă. nu aveți dreptul să modificați, să copiați, să afișați public, să publicați sau să distribuiți astfel de materiale sau să le utilizați în orice alt mod în niciun scop public sau comercial. interziceți oricare dintre aceste materiale pentru orice alt site web sau alte medii de imprimare sau medii de computer de rețea. conținut de pe site și editați forma de protecție legală prin legea dreptului de autor, orice utilizare neautorizată poate constitui drepturi de autor, mărci comerciale și alte drepturi legale. dacă nu acceptați sau nu încălcați acești termeni, autorizarea dumneavoastră de a utiliza site-ul va fi reziliată automat și trebuie să distrugeți imediat orice materiale descărcate sau tipărite.

2. site-ul de difuzare a informațiilor

disponibilitatea conținutului de pe acest site fără nicio formă de garanție. nu garantează acuratețea și completitudinea absolută. site-ul în produse, tehnologii, programe, preț și alocare vor putea fi modificate fără notificare. conținutul site-ului poate să fi expirat, usa-panel.net. nici un angajament de a le actualiza. eliberarea alimentată a informațiilor poate fi în localitatea dvs. încă nu puteți obține produsul, procesul sau serviciul, puteți aplica la contactele de afaceri și distribuitorul usa-panel.net.

3. trimiterile utilizatorilor

în plus față de prevederile de confidențialitate, altele decât cele, trimiteți sau postați orice material pe site, sau informațiile de contact (denumite în continuare în mod colectiv informații) vor fi considerate neconfidențiale și neproprietate. utilizarea de către dumneavoastră a acestui site nu va încălca legile, reglementările și morala publică, nu va trimite sau trimite orice material ilegal, amenințător, defăimător, obscen, pornografic sau ilegal. în cazul în care oamenii au conținut informațional și influențează există dovezi ale avertismentului sau obiecției față de acest site nu ezitați să ștergeți mesajul sau suspendarea nelimitată a informațiilor din browserul web, fără a fi nevoie să obțineți acordul prealabil, fără obligația de a posta notificarea, situația. este serios, acest site poate fi scos de la utilizator.

4. utilizatorii fac schimb de conținut

usa-panel.net este capabil să monitorizeze sau să revizuiască utilizatorul pentru a trimite sau posta mesaje sau pentru a comunica exclusiv între ele informații în orice domeniu de responsabilitate, inclusiv, dar fără a se limita la camere de chat, forumuri usa-panel.net sau alte forumuri pentru utilizatori și orice schimb de conținut.usa-panel.net pentru conținutul unui astfel de schimb nu își asumă nicio responsabilitate, indiferent dacă acestea dau naștere la defăimare, confidențialitate, obscenitate sau alte probleme.usa-panel.net reținut atunci când este găsit șterge fi considerat drept abuziv, defăimător, obscen sau în alt mod inacceptabil dreptul la informații.

5. site pentru a descărca software-ul de utilizat

dacă descărcați software din utilizarea software-ului pentru a respecta acordul de licență software pentru a aduce toți termenii licenței software. când citiți și acceptați acordul de licență a software-ului înainte ca prevederile să nu descarce sau să instaleze software-ul.

6. link-uri către site-uri web ale terților

site-ul face link-uri către site-uri web ale unor terțe părți doar pentru confortul dvs. dacă utilizați aceste link-uri, veți părăsi site-ul.usa-panel.net nu a revizuit niciun site terță parte, aceste site-uri și conținutul lor nu controlează, fără răspundere. dacă decideți să accesați orice link-uri către site-uri terțe, posibilele consecințe ale acestora și riscurile suportate de dvs.

7. limitarea răspunderii

usa-panel.net și furnizorii săi sau terțul menționat nu este răspunzător pentru nicio daune (inclusiv, dar fără a se limita la profituri pierdute, pierderi de date sau întreruperi ale activității cauzate de daune), indiferent dacă aceste daune sunt datorate utilizării sau nu pot utiliza site-ul web, iar site-ul face legături către orice site web sau orice informație conținută în astfel de site-uri cauzate, și indiferent dacă au contractul, delictul sau orice alt temei legal în prealabil și aceasta a fost astfel de daune pot apărea sfaturi. dacă utilizați acest site ca urmare a informațiilor sau datelor necesare pentru întreținerea, repararea sau corectarea echipamentelor, ar trebui să fiți conștienți de faptul că ei trebuie să suporte toate costurile care decurg din acestea.usa-panel.net în cazul următoarelor situații fără responsabilitate: transmiterea de informații de către furnizorul de servicii de rețea (usa-panel.net. și persoana autorizată a acestuia) altul decât cel inițiat; transmiterea, rutarea, conexiunea și stocarea informațiilor sunt asigurate de procesul tehnic automat necesar, selectarea furnizorului de servicii de rețea de informații; pe lângă alte cerințe de răspuns automat, furnizorul de servicii de rețea nu selectează acești furnizori și destinatari de informații; furnizorii de servicii de rețea sistem sau intermediar de rețea sau stocare temporară a informațiilor copie a formularului, în circumstanțe normale, nicio persoană, alta decât destinatarul vizat, nu a primit timpul rezervat nu mai mult decât destinatarul vizat pentru a oferi acces la transmiterea informațiilor, rutarea sau prin conectare la un timp rezonabil; prin sistemul sau prin rețea transmiterea conținutului informațional intact.

8. principii generale

usa-panel.net poate modifica acești termeni în orice moment. ar trebui să vizitați această pagină pentru a înțelege termenii actuali, deoarece acești termeni sunt strâns legați de dvs. anumite prevederi ale acestor termeni pot fi în unele pagini prin notificări legale desemnate în mod expres sau prin termeni înlocuiți.

Top